Detaylar, Kurgu ve para kasasi

Wiki Article

Not: Bu özellik şu anda yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak siteye erişmeyi gerektiriyor.

Son teknoloji ile geliştirilen parmak izi okuyuculu çelik kasalar, şifre dair işinizi daha da kolaylaştırabilir. Şifre çizgiırlama derdine son veren inç izi okuyuculu çelik kasalar, maddi olarak ilk etapta zorlasa da henüz sonrası bâtınin şifre unutma derdini ortadan kaldıracağından olası bir harcamadan kurtaracaktır.

Adından da anlaşılacağı kabilinden para kasaları, paraların ya da henüz maliyetli eşyaların saklanmasına yardımcı olan bir üründür. Giranbaha eşyaların, paraların evet da önemli belgelerin emniyetli olması yürekin bu kasalara ihtiyaç duyulur. Başkaca bu ürünler önlaşılabilecek olan rastgele bir sirkat ya da çallıkınma olayına karşı anahtar, özel şifreleme ya da inç izi kadar sistemlere iye olan modelleri ile bile kullanıcılara üst düzey koruma katkısızlıyor. Kanatı gün kilit tipi itibarıyla da motorsuz kilitli ve motorlu kilitli kasalar arasından da tercih yapma olanakı bulunuyor. Bu tercihler tam medlulı ile seçeceğiniz çelik kasa çeşidine göre değaksiyonmektedir. Epey farklı modellere ehil olacak şekilde üretilen para kasası çeşitleri ihtiyaca için mini para kasası evet da koskocaman boyutlu kasa şeklinde yeğleme edilebilir. Özellikle önemli paraların kalın olarak kullanıldığı yerlerde ve zamanlarda yaygın olarak yeğleme edilmektedir. Otellerde de kullanılan bu kasalarda ise paraların koyulmasının semtı silsile müşterilerin özel olarak saklamak istedikleri eşyalar yürekin kullanılmaktadır. Tüm kasa çeşitleri ehil evetğu özellikler itibarıyla birbirinden farklı alanlarda kullanıma uygundur. Bir şifresi ya da kilidi olan kasaları yönetmek bulunmaz eşyalarınızın evet da paralarınızın emin olması itibarıyla önemlidir.

Ülkemizde yaşanmış olan deprem felaketinde hayatını kaybeden yurttaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına kafasağlığı, yaralılarımıza ivedili şifalar dileriz.

Yangına dayanıklı mekân kasası YES 20, yangın koşullarına maruz kaldığında, iç ısısını belli bir sıcaklığın şeşnda tutması muhtevain mutasavvertır. Genel olarak yanmaz bir kasanın bir yahut birkaç katmandan oluşan ateş rezistansı ve yalıtım malzemesi vardır.

Sizler dâhilin son derece altın ve önemli olan eşyaları erinç bir şekilde saklayabileceğiniz ve hasetmüz teknolojisi ile birleştirildiğinde ortaya üst kırat bir esirgeme sunan para kasası ile eşyalarınız güvende olacaktır. Sizin dışınızda bir çıbankası tarafından zorla bir şekilde açılabilen bu ürün teknolojinin gelişmesiyle alay malay henüz katı çok farklı şekillerde kullanıcıların beğenisine sunulmaktadır. Önceleri her insanın bankada saklamayı yeğleme etmiş olduğu kıymetli eşyaları kasaların ortaya çıkmasından sonrasında evlere evet da ofislere taşınmıştır. Sizler derunin son kerte kıymetli olan eşyaları güvenli bir şekilde hafız kasalar, uğruluk vakalarının daha da artması durumuna karşı elan da çok tercih edilir hale mevruttir. Özellikle asayiş sertifikalı ve yangın sertifikalı kasalar yeğleme faktörleri arasında başı çekmektedir. Çoğu özlük mesabe verdiği eşyayı evlerinin farklı aksamına saklayarak rastgele bir çalma vakasına karşı önlem aldığını düşünmektedir. Fakat ne derece güvenli ve korunaklı bir evde oturursanız oturun hırsızlar tarafından bapnın açılması epey zahmetsiz bir hale gelmiştir.

....................................................................................................................................

Kasalar kullanıma sunuldukları zaman asayiş derecelerini zaitrmaya yarayan temelı imkanlar da verilir. Para kasaları montajlanabilir olması yüz çok uygun bir güvenlik sunar. Montajlanan para kasaları yerlerinden oynatılamaz ve böylece hırsızlar tarafından çkızılışmasına olanak verilmez. Bu kasaların montajı az çok amelî bir şekilde örgülabilmektedir.

Sadece her alanda kullanacağınız çelik kasalarınızın güvenlik sertifikaları sizi yönlendirecek ve kasa çekicilikına özendirme edecek önemli unsurlar derunerir. Şifrenizi unuttuğunuzda neler yapmanız gerektiği, ense arkaya kaç kez hatalı şifre girileceği, sizden gayrı bir kişinin vurarak ya da kasaya dokunca vererek kasayı açıp hevesliamayacağını yakinen çatlakştırmanız gerekir.

The locks are one of German origin  stuv brand key lock and Dutch origin M-Lock brand electronic combination lock.

....................................................................................................................................

....................................................................................................................................

Eşyaları muhafaza ve hıfız açısından para kasaları kullanıcılara koca oranda itimat vermektedir. Özellikle hızla gelişen teknolojinin gelişmesiyle yan yana daha güvenli ve korunaklı bir hale gelen çelik kasa şifreli kasalar son derce akva bir konstrüksiyonya sahiptirler. Her an karşı zıtya lafınabilecek saf afetler bile kasa koymak vakasının problemlerinden bir tanesi olabilmektedir. Bu durumun önüne aşmak sinein yer sarsıntısı, âşık ve yığın kabil doğal afetlerden etkilenmeyecek binada para kasası modelleri üretilmektedir. Bu kasalar kıymettar eşyalarınızı ilk gündeki üzere korumaktadır. Özellikle yangın esnasında çabuk yanabilecek olan vesika ve para gibi eşyalara karşı özel olarak üretilen yangına karşı dayanıklı para kasası çeşitleri bulunmaktadır. Salt hırsızlara karşı değil evlerde evet da ofislerde meydana gelebilecek rastgele bir duruma karşı da bu kasalar eşyalarınızı korumaktadır. İstediğiniz her an erişebilme rahatlığını sizlere sunan kasalar, banka kasası ile aynı saye özelliklerine sahiptir. Çelik para kasası çeşitleri birbirinden farklı boyutlara malik olması bakımından ihtiyacınız olan her türlü hizmeti sizlere sunuyor.

Bir defa mevla olduktan sonra uzun yıllar kullanabileceğiniz çelik kasalar ortada biriyi farklı ihtiyaca ve yararlanma düzına uygun modeller bulunuyor.

Bu sayede, daha okkalı para atmak istediğinizde yeni bir para kasası almaktan ve şiddetli maliyetlerden korunabilirsiniz.

Report this wiki page